onze collies

Daddy Cool Of Compenyen Treasures *McCLOUD*
Daddy Cool Of Compenyen Treasures *McCLOUD*
Euphoria of Compenyen Treasures
"JAIDYN*
Euphoria of Compenyen Treasures "JAIDYN*
Firework of Compenyen Treasures 
*PHEBE*
Firework of Compenyen Treasures *PHEBE*
Xtravagant Xelia von der Blankenburg  *SHEELAH*
Xtravagant Xelia von der Blankenburg *SHEELAH*

Onze eerste collie kwam in september 1990, een dark-sable teefje Laska *Tamara of East End*.
Laska heeft veel G&G cursussen gedaan t/m GG1. Ook behendigheid vond ze leuk, al was ze niet de snelste. Shows vond ze maar niks, dan kon ze je aankijken alsof ze wou zeggen "zullen we maar weer naar huis gaan". Een spelletje met een bal vond ze het einde, ze wist niet van ophouden. Laska was mijn eerste hond, met haar kon ik "lezen en schrijven"! Laska overleed op 11 -jarige leeftijd.
De vader van Laska is *Temptation Triple Warrior* en moeder is *Goodwill Girl of East End*.

In juni 1993 kwam Mike *Dalriada's Moonlight Shadow*, een sable reutje.
Hij was een echte benghamel die de boel wel eens op stelten kon zetten. Voor de show was hij niet geschikt, maar wel voor G&G cursussen. Helaas had hij een zeldzame spierziekte waardoor ik hem op de jonge leeftijd van nog geen 5 jaar moest laten inslapen.
De vader van Mike is *Maramin's The Preacherman* en moeder is *Ch. Maramin's Every Inch a Lady*.

In januari 1998 kwam Kaylee *Dalriada's Queen of Heart*.
Dit sable teefje heeft heel veel shows gelopen en uitmuntende beoordelingen gekregen. Ze was een natuurtalent in de ring. Wanneer ze er helemaal voor ging, wilde ze haar staart wel eens iets te hoog dragen, dan zei ik alleen maar "eh" en de staart ging naar de juiste hoogte. Samen met broertje Dylan ook veel koppelklasses gelopen en in de prijzen gevallen. Kaylee overleed op ruim 11-jarige leeftijd.
De vader van Kaylee is Leroy *Ch. Maramin's Wiseguy* en moeder is Angel *Dalriada's Dressed for Succes*.

In mei 1998 kwam er weer een collie, de dark-sable reu Dylan *Dalriada's State off Independence*.
Net als zus Kaylee heeft ook Dylan veel shows gelopen en uitmuntende beoordelingen gekregen. Een zeer lieve en aanhankelijke reu met een echt fijn karakter. Dylan stierf een natuurlijke dood op bijna 13-jarige leeftijd.
De vader van Dylan is Leroy *Ch. Maramin's Wiseguy* en moeder is Winnie *Scarab's Private Dancer*.

Na een aantal jaren kwam op 30 november 2003 er voor het eerst een tricolour teefje, Shannon *Once and All Lovely of the Unicorn*.
Een hele lieve hond met een zacht karakter. Als ze alleen is wil ze beter spelen met voorwerpen, dan wanneer de andere honden er bij zijn.
Shannon heeft op zowel clubmatches als tentoonstellingen uitmuntende resultaten behaald. In juli 2008 kreeg zij haar eerste nestje, jeetje, wat was ze trots. Ik trouwens ook! 
Shannon overleed op bijna 12-jarige leeftijd. 
PRA/CEA vrij, HD-A Norbergwaarde 30, MDR1 -/-.
De vader van Shannon is Owen *Ch. Endless Design Mambo Man* en moeder is Pebbles *Ch. Inamorata so Lovely of the Unicorn*.

De enige niet-collie: onze Berner Sennenhond reu *Dexter van de Bennora*.
Hij kwam tegelijk met Shannon en ze zijn samen opgegroeid. Dexter heeft niet veel shows gelopen, daar hij iets te klein was voor een reu. Om deze reden werd hij niet als dekreu gebruikt. Zijn karakter was geweldig! Hij was ontzettend lief en aanhankelijk en kon heel goed met de collies overweg.
Dexter overleed op ruim 7-jarige leeftijd.
De vader van Dexter is *Fritz van Noah's Farm* en moeder is *Lenny van de Bennora*.

Het eerste nestje van Shannon heeft ons een prachtig sable teefje nagelaten, Caitlyn *All My Life of Compenyen Treasures*.
Caitlyn heeft een gigantisch fijn karakter, heel vrij, speels, past zich makkelijk aan en is altijd in voor gekkigheid. Ook zij heeft inmiddels een aantal shows gelopen met geweldig mooie resultaten. Zij heeft G&G en behendigheid gedaan. In de basiscursus wist zij een 1e plaats te behalen. In september 2010 heeft ze haar eerste nestje gehad, 4 kanjers van reutjes.
PRA/CEA vrij, HD-A Norbergwaarde 40, MDR1 +/-.

Grote tricolour reu en broer van Caitlyn is Logan *All Shook Up of Compenyen Treasures* en hij is ook bij ons gebleven.
Zijn mooiste showresultaten zijn in juli 2009 in Nordhorn: 2U res. J. CAC en in augustus 2009 bij KC Hoogeveen: 1U BOB en 8e BIS.
Logan is onze dekreu voor geschikte teefjes.
PRA/CEA vrij, HD-A Norbergwaarde 40, MDR1 -/-.
De vader van Caitlyn en Logan is Spike *Camaro Number One* en moeder is Shannon *Once and All Lovely of the Unicorn*.

Een grote droom is op 13 november 2010 in vervulling gegaan: Meagan *Camaro Wishful Dream*, een mooi blue merle teefje.
Meagan heeft inmiddels vele shows gelopen met uitmuntende resultaten! In juni 2012 heeft ze haar eerste nestje gehad, 3 prachtige tri-reutjes! 
Meagan heeft bij SHV De Collieclub de Simon Fransen Bokaal gewonnen voor best geshowde blue merle collie in 2011 !!!
PRA/CEA vrij, HD-A Norbergwaarde 35, MDR1 +/-.
De vader van Meagan is Bowie *Easy Lover of the Loving Colies* en moeder is Pearly *Ch. Camaro Blue Magic Pearl*.

In 2013 werd het 2 nestje van Caitlyn geboren en zoon McCloud en dochter Fallon zijn bij ons gebleven. Wij plannen met hun een mooie toekomst.
Vader van de pups is Ch. Riverside Song Big Boss Man.

Tammy *Camaro Wondergirl* is een zusje van onze Meagan. Zij woont sinds medio 2014 ook bij ons.

Op 23-03-2015 werd het 2e nestje van Meagan en Logan geboren. Uit deze worp bleef het blue merle teefje bij ons, haar naam is Jaidyn *Euphoria of Compenyen Treasures*.

Het eerste nestje van Jaidyn is geboren op 17-06-2017, een worp van 7 pups ... 1 tricolour reutje, 1 tricolour teefje en 5 blue merle teefjes!! 2 blue merle teefjes zijn gebleven, Peyton *Follow You of Compenyen Treasures* en Phebe *Firework of Compenyen Treasures*.
Vader van de pups is D.J.Ch. Love at First Sight of Everblue * Louis.

Juist in dit jaar 2017, met dit prachtige nest van Jaidyn en Louis bestaat colliekennel "Of Compenyen Treasures" 10 jaar!!Wij hopen nog lange tijd met en van onze honden te genieten bij alles wat we doen!!
Deel deze pagina