ALLE PUPS UIT HET NEST GEBOREN OP 12-05-2019 ZIJN NAAR HUN NIEUWE BAASJES. 2 PUPS VERTREKKEN IN AUGUSTUS NAAR HET BUITENLAND.


V: FRIDENS RIVER TWEED
M: FIREWORK OF COMPENYEN TREASURES

deze pagina is bijgewerkt op 19-07-2019

ALLE PUPS UIT HET NEST GEBOREN OP 30-04-2019 ZIJN NAAR HUN GOUDEN MANDJES. 1 TRICOLOUR TEEFJE GAAT IN AUGUSTUS NAAR BELGIË VERHUIZEN.

V: LOVE AT FIRST SIGHT OF EVERBLUE
M: EUPHORIA OF COMPENYEN TREASURES

deze pagina is bijgewerkt op 19-07-2019

 

 

Even voorstellen ......

Mijn naam is Alice Kompagne en woon samen met Johan Bekman in het mooie landelijk gelegen Venebrugge, gemeente Hardenberg. Wij hebben een paardenhouderij en -fokkerij. Daarnaast is er nog een zorgboerderij en een paardenrusthuis.

Sinds 1990 heb ik collies, een geweldig ras! In 1991 werd ik lid van KC Hardenberg e.o. waar ik meerdere cursussen G&G, behendigheid, flyball, hoopers en ringtraning heb gevolgd. Sinds april 2009 ben ik erkend kynologisch instructeur bij deze KC.

In 2007 heb ik mijn kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer, ben ik lid van de Nederlandse Collie Club (NCC) en de VBSH.

 

De Schotse Herdershond .......

De schotse herdershond of collie is een engels ras en een echte gezinshond, leergierig en sociaal in de omgang. Hij is geschikt voor beginners, heeft een lief karakter, is geschikt voor zowel gedrag- en gehoorzaamheidstraining, sport en spel, maar heeft wel behoefte aan de nodige beweging en borstelbeurten. 
De schotse herdershond is een elegante verschijning en heeft een "will to please".

Om bovengenoemde redenen heb ik destijds gekozen voor dit ras. Het eens willen gaan fokken van dit ras was toen nog niet aan de orde. Ik wilde eerst over de nodige kennis beschikken, voldoende tijd en ruimte hebben. Dat alles kwam in 2007 en een jaar later werd het 1e nestje geboren.

De Berner Sennenhond .......

De Berner Sennenhond is een Zwitsers ras, is een echte gezinshond en een goede waker. Hij is trouw aan zijn baas.
Jaren geleden hadden wij ook berners en de kriebels om weer berners te houden werd groot. Vandaar dat in 2017 de eerster berner weer bij ons op het erf kwam.


Het fokken van Collies en Berners:

De pups worden bij ons goed gesocialiseerd, groeien in huis op, hebben omgang met onze andere honden, katten, kinderen, gaan mee in de auto naar de dierenarts en naar de stad, leren aan de riem lopen en maken kennis met veel vreemde geluiden.

Wanneer geïnteresseerden een pup willen aanschaffen zijn zij van harte welkom ons en onze honden te bezoeken voor een kennismaking. Wanneer de pups 3 weken oud zijn mogen zij wekelijks komen om zo deels de opvoeding en de ontwikkeling van de pup mee te maken.

De pups mogen het nest niet eerder verlaten wanneer ze 8 weken oud zijn. De nieuwe eigenaren krijgen een map mee met daarin foto's van de pup, foto's van de ouders, kopie stamboom en HD-onderzoek en oogonderzoek van de ouders, kopie oogonderzoek van de pup, en alles over de schotse herdershond met vele tips. Verder krijgen ze mee het paspoort van de pup. een knuffel uit het nest, en een puppypakket met voer voor de eerste dagen en speeltjes.
De pups worden ontwormd, geënt, gechipt en krijgen een DNA-profiel. De stamboom en het DNA-profiel van de pup wordt in overleg middels een afspraak met de eigenaar door ons persoonlijk gebracht of aangetekend per post verzonden.

Als fokker wil ik aanraden om een puppycursus te gaan volgen. Zo laat je de pup ook meer aan andere honden wennen, de socialisatie wordt nog uitgebreider en als eigenaar is het ook heel leerzaam. Veelal krijg je veel extra informatie van een kynologenclub of -vereniging.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen. U bent van harte welkom ons en onze honden te bezoeken aan de Hoogenweg 63 te Venebrugge.

Contact via mail ofcompenyentreasures@hotmail.com of bel mij
mobiel 06-43161004 (na 19.00 uur).

Wij voeren onze pups en volwassen honden ProPlan van Purina. Prima voor de groei en ontwikkeling van de pups, goed voor het gebit, botten, spieren, huid en een mooie vacht.

Met vriendelijke groet,

Alice Kompagne